ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΑ 2017: Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου “Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος” [φώτο]


“Μέσα σε κλίμα κεφιού και ενθουσιασμού από τον κόσμο, ολοκληρώθηκαν τα «ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΑ 2017», στο Πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης.Οι διήμερες εκδηλώσεις λήξης των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού συλλόγου « ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ».
Πρόκειται για μια δραστηριότητα που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός γιατί εκτός του ότι σηματοδοτεί τη λήξη της χορευτικής περιόδου, δίνει τη δυνατότητα στις χορεύτριες και χορευτές να προβάλουν και να αναδείξουν την παράδοση μέσα από δρώμενα και χορούς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωντανή μουσική με δημοτικά τραγούδια, αλλά και παρουσίαση χορευτικών. Πάνω από 300 χορευτές μας παρουσίασαν ένα μουσικο-χορευτικό ταξίδι στις λαϊκές παραδόσεις της χώρας μας,από τον Πόντο μέχρι την λεβεντογέννα Κρήτη. Εξαιρετική ήταν και η παρουσίαση των παιδικών τμημάτων της μουσικοκινητικής αγωγής του συλλόγου, όπου γέμισαν τον χώρο με ζωντάνια και όμορφα χαμόγελα. Στο τέλος, όλοι μαζί χορευτές και παρευρισκόμενοι, κάτω από τους ήχους της ζωντανής μουσικής, συνέχισαν τον χορό δίνοντας μια ευχάριστη νότα κεφιού και αισιοδοξίας στην περιοχή Ο Π.Σ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της και ιδιαίτερα τους εθελοντές του, χορεύτριες και χορευτές του, καθώς και τους χοροδιδασκάλους του.
Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμο Παύλου Μελά και τον Δήμαρχο κ. Δ. Δεμουρτζίδη, για την παραχώρηση του χώρου, την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων και την κατασκευή των υποδομών που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους κ.Αθανάσιο Λαζαρίδη, Δημήτρη Αθάνατο και Στέφανο Βάρφη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς, για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Αγαπητοί μας φίλοι,κλείνοντας και επίσημα ακόμα μία υπέροχη και δημιουργική χρονιά, ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Φορτίστε τις μπαταρίες διότι έχουμε μεγάλα σχέδια από Σεπτέμβρη!
Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στις επόμενες δράσεις του Συλλογου!













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!