Αποθέωση του αθλητισμού με πολλαπλά μηνύματα απο 6000 θεατές, Antetokounbo bros και τη χρυσή εθνική του 2005 [φώτο]


Υψηλοί προσκεκλημένοι σήμερα το απόγευμα στο Nick Galis Hall. Οι αδελφοί  Αντετοκούνμπο και η Εθνική Ομάδα μπάσκετ του 2005 ήταν η αιτία που πάνω απο  6000 φίλαθλοι γέμισαν από νωρίς το γήπεδο, περνώντας το μήνυμα «We Are All Bros» (δλδ Είμαστε Όλοι Αδέρφια), στο «Antetokounbros Event», που διοργανώνεται για 2ο σερί καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη.
Πάρα πολλά παιδιά, πολλά χαμόγελα και υπερηφάνεια που είδαν τα είδωλα τους. Μεγάλοι και μικροί καταχειροκρότησαν τους παίχτες χωρις οπαδική χροιά δίνοντας ένα  ελπιδοφόρο μήνυμα, ιδίως για τα μικρά παιδιά που καλό είναι να μην τα αγγίζουν οι φανατισμοί της κερκίδας, των καφενείων και των μέσων μαζικής υστερίας!
Η γιορτή ξεκίνησε  με ένα διπλό της ομάδας μπάσκετ του ΟΠΑΠ με αμαξίδιο. 
Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή με καρφώματα και ωραίες φάσεις απο τους αδελφούς Αντετοκούνμπο. Να αναφερθεί ότι  το σκορ στο τέλος διαμορφώθηκε σε 109 - 107 υπέρ της ομάδας των Antetokounbros
  













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!