Πέθανε η ηθοποιός και μοντέλο Anita Pallenberg, μούσα των Rolling Stones

Η Anita Pallenberg, μούσα των Rolling Stones, μοντέλο και ηθοποιός στην ταινία «Barbarella», πέθανε σε ηλικία 73 ετών. Η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Η ηθοποιός Stella Schnabel επιβεβαίωσε την είδηση στο Instagram. «Δεν έχω γνωρίσει ξανά γυναίκα σαν εσένα Anita» έγραψε η Schnabel. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σε αυτό το σύμπαν σαν εσένα, κανείς δεν με έχει καταλάβει ποτέ τόσο καλά. Μου έδειξες τη ζωή και τον εαυτό μου και πώς να μεγαλώσω και να γίνω και να υπάρξω με όλα αυτά... Σε ευχαριστώ για τα πιο σημαντικά μαθήματα, επειδή ήταν καθοριστικά. Όλοι τραγουδάμε για σένα, όπως σου άρεσε».

Η Pallenberg υπήρξε σύντροφος του κιθαρίστα των Rolling Stones, Brian Jones, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον κιθαρίστα Keith Richards, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά.

Μαζί αγωνίστηκαν να ξεφύγουν από τον εθισμό τους στην ηρωίνη και απέφυγαν παρά λίγο τη φυλακή, αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Τορόντο. Αν και το ζευγάρι τελικά χώρισε, διατήρησε στενές σχέσεις.

«Ήταν δύσκολο. Παράλληλα, υπάρχει μια υποβόσκουσα αγάπη που ξεπερνά όλα τα άλλα πράγματα. Και τώρα είμαστε υπερήφανοι παππούδες, κάτι που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα γίνει», είχε δηλώσει ο Keith Richards σε συνέντευξή του, το 2010, αναφερόμενος στον χωρισμό.

Η Pallenberg πέρασε το τελευταίο διάστημα της ζωής της αναπτύσσοντας αγάπη για την τέχνη και την κηπουρική.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!