ΕΔΥΕΘ: Διαμαρτυρία για την επίσκεψη στην πόλη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανιάχου,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΣΛΕΣΜΑ

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί το λαό και τη νεολαία της πόλης, την Πέμπτη, 15 Ιούνη και ώρα 19:00, στην πλατεία Αγίας Σοφίας σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την επίσκεψη στην πόλη μας του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανιάχου, με σκοπό τη διεξαγωγή συνάντησης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Την ίδια στιγμή, που η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη κι επικίνδυνη για το παλαιστινιακό λαό και για όλους τους λαούς της περιοχής, που το Ισραήλ – το κράτος δολοφόνος επεκτείνει τους εποικισμούς, τρομοκρατεί και δολοφονεί καθημερινά τον αγωνιζόμενο λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης, είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ άλλοτε να εκφραστεί η διεθνιστική μας αλληλεγγύη και η αντίθεσή μας στην στήριξη, που προσφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο δολοφονικό έργο των ιμπεριαλιστών.
Όλη η περιοχή, από την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική μυρίζει μπαρούτι. Νέες απειλές ενάντια σε λαούς και κράτη απευθύνονται και νέες εστίες ανάφλεξης εμφανίζονται καθημερινά. Τα σύννεφα ενός γενικευμένου πολέμου πυκνώνουν ολοένα και πιο επικίνδυνα σε όλη την περιοχή και απειλούν να πνίξουν τους λαούς μέσα στο αίμα, για τα άνομα συμφέροντα των μονοπωλίων, στο βωμό των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
Το Ισραήλ στηριγμένο στην ολόπλευρη υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ εδραιώνει το ρόλο του ως χωροφύλακα της περιοχής, για την προώθηση αυτών των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων. Η σημερινή κυβέρνηση, στα χνάρια όλων των προηγούμενων, κοροϊδεύει το λαό μας, ότι δήθεν εξασφαλίζει την ασφάλειά του εδραιώνοντας όλο και πιο στενές οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές σχέσεις μαζί του.
Ο λαός μας αυτό δεν πρέπει να επιτρέψει να συνεχιστεί!

Όλοι την Πέμπτη, 15 Ιούνη και ώρα 19:00,

στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας!


Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ

12/06/2017, Θεσσαλονίκη


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!