Πλοίο με λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε στην Κρήτη

Φορτηγό πλοίο που μεταφέρει χιλιάδες λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στον όρμο Σφακίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πλοίο με σημαία Τανζανίας είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των λιμενικών και είχε ξεκινήσει από το Μαυροβούνιο με προορισμό λιμάνι της Λιβύης.

Όταν έφτασε στην Κρήτη οι λιμενικοί σε επιχείρηση που έκαναν ακινητοποίησαν το πλήρωμα (έξι υπηκόους Ουκρανίας) και συνοδεία Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης του ΛΣ. οδηγείται στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου αναμένεται να φτάσει απόψε μετά τις 20.00.

Με την άφιξη του πλοίου θα ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης του παράνομου φορτίου και η έρευνα για τους αποστολείς και τους παραλήπτες του. Επιπλέον στη στεριά εντοπίστηκαν τέσσερα φορτηγά οχήματα που εκτιμάται ότι θα μετέφεραν τις κούτες με τα λαθραία τσιγάρα ωστόσο αναζητούνται οι οδηγοί τους.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!