Ν. Παππάς: Δεν είναι απίθανο να μεταφερθεί η λύση στη Σύνοδο Κορυφής

Δεν θεωρεί απίθανο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς να μεταφερθεί η λύση στη Σύνοδο Κορυφής και υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση λέει ότι χρειαζόμαστε λύση, δεν λέει ότι οπωσδήποτε πρέπει να δοθεί εκεί ή αλλού». 

Μιλώντας στον Flash 96 είπε ότι «για να υπάρξει λύση πρέπει να φύγει το προπέτασμα καπνού των πολιτικών σκοπιμοτήτων. Υπάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις, δυνατότητες και εναλλακτικές – πολιτική βούληση χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την πρόταση που προβλέπει ρήτρα ανάπτυξης σχετικά με την εξυπηρέτηση του χρέους ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα Γερμανίας - ΔΝΤ, εκτιμά ότι αντιστρέφει την έως τώρα οικονομική λογική των προγραμμάτων. «Δεν είναι απλώς μια ρύθμιση που διευκολύνει», επισημαίνει.

Ο Υπουργός υπογράμμισε ότι η έξοδος στις αγορές και η ομαλή χρηματοδότηση είναι το μέσο για να επιτευχθεί ο σκοπός της δίκαιης ανάπτυξης. «Δεν θα κάνουμε επιλογές που υπονομεύουν τις αναπτυξιακές προοπτικές, όπως έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014», ξεκαθάρισε.

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!