Παρουσία του Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Δήμος Καλαμαριάς πραγματοποιεί εκδήλωση για την Κύπρο

Καλαμαριά   19 – 06 - 2017

                                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                             
Παρουσία του Επιτρόπου Προεδρίας  της Κυπριακής Δημοκρατίας  ο Δήμος Καλαμαριάς πραγματοποιεί εκδήλωση για την Κύπρο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 43 χρόνων από το προδοτικό πραξικόπημα και τη βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στις 20 Ιουλίου του 1974, ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας και την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας,  πραγματοποιεί εκδήλωση μνήμης και τιμής την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου 2017στις 7.30 το απόγευμα. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο  Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φώτης Φωτίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, αλλά και εκπρόσωποι από Ενώσεις και Συλλόγους Κυπρίων στη Θεσσαλονίκη. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-      Στις   7.30 μ.μ. θα γίνει  Παράκληση για τους αγνοούμενους στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου (πρώην στρατόπεδο Κόδρα) και θα ακολουθήσει συμβολική δενδροφύτευση και περιποίηση του «΄Αλσους των Αγνοουμένων»
-      Στις  8.30 μ.μ. η εκδήλωση ολοκληρώνεται με την  κεντρική ομιλία του Επιτρόπου Προεδρίας  της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτη Φωτίου , στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου) και τους χαιρετισμούς των επισήμων, ενώ η βραδιά θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα  του  Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλλίστη» Καλαμαριάς, της ΄Ενωσης Ποντίων Καλαμαριάς καθώς και της  ΄Ενωσης Κυπρίων Βόρειας Ελλάδος.












    


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!