Οι αστυνομικοί διοργανώνουν εκδήλωση στην πλατεία των Εξαρχείων

Εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» θα πραγματοποιηθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων.

«Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται “τυφλά” φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και αστυνομικών, τα οποία τείνουν να γίνουν “θεσμοποιημένη πραγματικότητα” με την ανοχή της επίσημης Πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, ενώ επισημαίνει, μεταξύ άλλων:

«Η ΠΟΑΣΥ κάνει την αρχή, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους. Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τoν δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!