Αιχμές Τσίπρα για Σόιμπλε και Eurogroup: «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί»

Σαφείς υπαινιγμούς για τη συμπεριφορά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε , αλλά και για τα αποτελέσματα του Eurogroup που βρίσκεται σε εξέλιξη άφησε την Πέμπτη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

«Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί» τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ελληνικό ζήτημα και τη συνεδρίαση του Eurogroup, την ώρα που αποχωρούσε από το συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

 

«Είστε αισιόδοξος; Πώς θα πάνε τα πράγματα» ήταν η χαρακτηριστική ερώτηση του δημοσιογράφου του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο, για να πάρει την απάντηση: «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί».

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ειδησεογραφικό πρακτορείο, κατά τη διάρκεια της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, «όλων η σκέψη ήταν στο Eurogroup, και μέχρι να προσέλθει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην αίθουσα για την υπογραφή της κοινής Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Κύπρου Nίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχολίασαν πως ίσως είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες γι' αυτό το θέμα».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!