Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στο Export Summit V


Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2017 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στο Export Summit V, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.
Η Υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο μεταξύ άλλων, δήλωσε:
Επικεντρωνόμαστε, ίσως για πρώτη φορά, στην οικοδόμηση ενός ολοκληρωμένου παραγωγικού μοντέλου, που ξεφεύγει από τη λογική των επιδοτήσεων και του εύκολου κέρδους, που κυριάρχησε επί δεκαετίες και ζημίωσε τη χώρα μας. […] Το βάρος το δίνουμε στη δημιουργία ενός πλαισίου αξιοκρατίας και ισονομίας, που θα ανταμείβει, πάνω από όλα, εκείνους που εργάζονται ουσιαστικά. […] Οφείλουμε λοιπόν, να κινηθούμε από εδώ και στο εξής, συνεργατικά και με εμπιστοσύνη, συνολικά ως χώρα, ώστε να βελτιστοποιήσουμε και να αναδιαρθρώσουμε την παραγωγή μας στα διεθνή επίπεδα, διατηρώντας, και αυξάνοντας ταυτόχρονα, το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας…


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!