H Δούκισσα Νομικού παντρεύεται σήμερα, αλλά χθες την έκαναν να δακρύσει με μια έκπληξη στο So you Think you Can Dance

Εμείς εδώ ... παρτάρουμε 💃🏼 @sytycdgr @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

 

«Να ΄μαι πάλι στην Αθήνα. Επέστρεψα το πρωί από το νησί, αφού απόψε έχουμε το 3ο live του «So you think you can dance». Ταξίδεψα μαζί με την αγαπημένη μου μαμάκα. Δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου αυτή τη μέρα! Θα κοιμηθώ μαζί της απόψε και αύριο θα πετάξουμε μαζί για Μύκονο. Ελπίζω μόνο να μην κλαίμε όλο το βράδυ και είμαστε αύριο και οι δύο με πρησμένα μάτια! :p
Η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτό το τρέξιμο δεν έχω προλάβει να το πολυσυνειδητοποιήσω ότι ναι, αύριο παντρεύομαι. Τόσο καιρό το περίμενα, τόσο καιρό κάνω όλες αυτές τις προετοιμασίες και τώρα η στιγμή έφτασε! Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει. Τίποτα άλλο.
Υ.Γ.: Με ρωτάτε όλοι πώς αποφάσισα να έρθω για το live λίγες ώρες πριν από τον γάμο μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τρομερά χαρούμενη που θα περάσουμε μαζί αυτή την τόσο ιδιαίτερη για εμένα μέρα. Ετοιμαστείτε λοιπόν να κάνουμε παρέα το pre wedding party, απόψε στις 21:00 στο «So you think you can dance»!»

 

Με αυτό το μήνυμα στο προσωπικό της μπλογκ, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού μίλησε για τα συναισθήματά της λίγο πριν το γάμο της. Σήμερα παντρεύεται με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και ένα ένα μεγάλο γαμήλιο party για όλους τους φίλους τους θα γίνει στην Μύκονο. 

 

Χθες, όμως η Dutchesss έπρεπε να βρεθεί στη σκηνή του «So you Think you Can Dance», ακόμη και αν ήταν το τελευταίο βράδυ πριν το γάμο της. Και ενώ όλο το βράδυ δεν είχε αναφερθεί τίποτα, μία έκπληξη την έκανε να δακρύσει μπροστά στο φακό. 

 

Άντε να ζήσουν βρε...

 

 

 

 

α


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!