Από το Survivor, βρέθηκε με εκπομπή στην τηλεόραση

Ο λόγος φυσικά για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος και βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" με την Ελεονόρα Μελέτη. Ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής που έκανε την αποκάλυψη: "Ο Στέλιος ξεκινά εκπομπή από τον επόμενο μήνα αρχές Ιουλίου. Εβδομαδιαία εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ. Με πολλή ύλη και πολύ ενδιαφέρον".

Φυσικά, η Μελέτη δεν έχασε ευκαιρία να αναφερθεί στα πιο "πικάντικα" θέματα που αφορούσαν στο μοντέλο και τον τρόπο που είχε κινηθεί στο παιχνίδι. Το πρώτο περιστατικό αφορούσε στην ημέρα που σχεδόν "πιάστηκε στα χέρια" με το Ντάνο για την προσευχή. "Πολλές φορές όταν έχουμε δίκιο μπορούμε να το χάσουμε από τον τρόπο που θα αντιδράσουμε. Θεωρώ ότι έχασα το δίκιο μου. Ζήτησα συγγνώμη" σχολίασε μεταξύ άλλων ο Χανταμπάκης.

 

Μεγάλο σούσουρο είχε δημιουργηθεί και από την πλάκα του Χανταμπάκη με το πάνω μέρος του μαγιό της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Σύμφωνα με όσα βλέπαμε τότε στα επεισόδια, ο παρουσιαστής είχε στρέψει όλη την ομάδα εναντίον της, ενώ επιχειρήθηκε εκείνη να βγει προτεινόμενη, κάτι που δεν κατέστη εφικτό, αφού η τραγουδίστρια είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

 

"Δεν θα έκανα ποτέ bullying στην Ειρήνη, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, μόλις βγήκα έξω συνάντησα την Ειρήνη και της είπα: Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος γιατί έτσι όπως το είδε, έτσι το ερμήνευσε" είπε μεταξύ άλλων ο Χανταμπάκης που παρουσίασε εαυτόν ως συνδετικό κρίκο μεταξύ της Ειρήνης και της υπόλοιπης ομάδας το τελευταίο διάστημα.

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!