13ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά

13ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
              του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
              Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
           σας στέλνω ενημερωτικό από την  τελευταία  συνεδρίαση  του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.   ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

v    Εγκρίθηκαν  7 αιτήσεις άσκησης άδειας ιδιωτικού έργου με αμοιβή. Μία(1) για Επιτήρηση στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων του "ΚΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ" (σε εκπαιδευτικό ΠΕ17.04), μία (1) για διδασκαλία μαθημάτων στο  ΚΕΚ¨ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α.Ε."     (σε εκπαιδευτικό ΠΕ14.04), μία (1) για διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας στο ΚΕΚ "ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε." (σε εκπαιδευτικό ΠΕ09), μία (1) για διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας στο ΚΕΚ "ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ" (σε εκπαιδευτικό ΠΕ09), μία (1) για διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας στο ΚΕΚ "ΜΙΤ Α.Ε." (σε εκπαιδευτικό ΠΕ19), μία (1) για διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας στο ΚΕΚ "ΙΔΕΑ" και στο ΚΕΚ "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" (σε εκπαιδευτικό ΠΕ19), μία (1) για διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας στο ΚΕΚ "ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε." (σε εκπαιδευτικό ΠΕ19) και μια για διδασκαλία στο πρόγραμμα επιμόρφωσης της Δομής δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. με τίτλο: «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων Δια Βίου Μάθησης» (σε εκπαιδευτικό ΠΕ19).

v   Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια ενός  μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης για τη μισθολογική εξέλιξη (η προωθημένη μισθολογική εξέλιξη και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής θα ισχύσουν από 1-1-2018, Μονίμου εκπαιδευτικού ΠΕ011, επειδή είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις «Επιστήμες της Αγωγής», του Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας .
v    Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια δύο (2)  διδακτορικών τίτλων σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης για τη μισθολογική εξέλιξη (η προωθημένη μισθολογική εξέλιξη και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής θα ισχύσουν από 1-1-2018:
1. Μονίμου εκπαιδευτικού ΠΕ19, επειδή αναγορεύτηκε διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με διδακτορική διατριβή στην «Ψηφιακή Ανάλυση Ηλεκτροεγκεφαλογραφικού Σήματος (ΗΕΓ) Εφαρμογές στην Εκπαίδευση».
2. Μονίμου εκπαιδευτικού ΠΕ02 επειδή αναγορεύτηκε διδάκτορας του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)

v   Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης,  εκπαιδευτικού ΠΕ01 επειδή είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης, στη «Θεολογία και τον Πολιτισμό» με κατεύθυνση: Πρακτική Θεολογία με ειδίκευση στην Παιδαγωγική, του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
v  Δεν αναγνωρίσθηκε η συνάφεια ενός  μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης για τη μισθολογική εξέλιξη, εκπαιδευτικού ΠΕ02, που είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων στη Μεσόγειο» του Τμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων
v   Δεν αναγνωρίσθηκε η συνάφεια ενός  Διδακτορικού  τίτλου σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης για τη μισθολογική εξέλιξη, εκπαιδευτικού ΠΕ20 που αναγορεύτηκε διδάκτορας του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.(Διαφώνησαν οι αιρετοί γιατί ο εκπαιδευτικός έχει αναγνωρισμένη 2η ειδικότητα ΠΕ01) 


v    Αναγνωρίσθηκε από την ημερομηνία της αίτησης  τους, με τα πλήρη δικαιολογητικά η προϋπηρεσία  για μισθολογική εξέλιξη  τριών (3) μονίμων εκπαιδευτικών  (η  μισθολογική εξέλιξη και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής θα ισχύσουν από 1-1-2018)
ειδικότητα
Σχ. μονάδα
Αναγνωρισθείσα προϋπηρεσία
φορέας
ΠΕ 16
1ο Γ/Σ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
00 έτη-08μήνες-02 ημέρες
Ε.Ι.Ο
ΠΕ 11
ΕΕΕΕΚ  ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
00 έτη-03μήνες-14 ημέρες
Ε.Ι.Ο.
ΠΕ 02
ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ Γ/Σ ΑΜΠ/ΚΗΠΩΝ
00 έτη-04μήνες-20 ημέρες
Ε.Ο.Π
ΠΕ02
4ο ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
00έτη,01 μήνα,02 ημέρες.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ
ΠΕ01
2ο ΓΕΛ ΣΥΚΕΩΝ
04 έτη-00μήνες-02 ημέρες
ΜΟΝΗ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑΣ
ΠΕ02
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΜΠ/ΚΗΠΩΝ
00 έτη-08μήνες-06 ημέρες
ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

v  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών μονάδων, όπου στην τελευταία συνεδρίαση αποσφραγίσθηκαν οι φάκελοι των βαθμολογιών των συνεντεύξεων με την προβλεπόμενη διαδικασία (γνωρίζουμε τις βαθμολογίες ,χωρίς να είναι γνωστό στο κάθε μέλος τι ακριβώς έχουν βάλει τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου).Οι πίνακες είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης. Στην επόμενη συνεδρίαση της 24-7-2017 θα εξετασθούν οι ενστάσεις ,θα οριστικοποιηθούν οι πίνακες, την Τρίτη 25-7-2017 θα γίνουν οι δηλώσεις προτίμησης και την Πέμπτη 26-7-2017 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις προτάσεις του συμβουλίου για την τοποθέτηση των νέων διευθυντών στις σχολικές μονάδες. Οφείλουμε να  αναφέρουμε ότι η αναπληρωματική μου Άννα Ρογδάκη και εγώ σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, τιμήσαμε τη γνωμοδότηση  των εκπαιδευτικών της Δυτικής Θεσσαλονίκης και βαθμολογήσαμε έχοντας ως βασικό κριτήριο τις γνωμοδοτήσεις των εκπαιδευτικών. Η στάση μας είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη, είμαστε αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών και είμαστε υποχρεωμένοι να υλοποιούμε αποφάσεις των εκπαιδευτικών  που προέρχονται από  συλλογικές διαδικασίες. Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη διαφωνία της παράταξης μας, των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ), για τη διαδικασία της επιλογής των διευθυντών των σχολικών μονάδων και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επαναφορά της διαδικασίας επιλογής των διευθυντών με τον τρόπο που έγινε το 2015 και με μεγαλύτερα ποσοστά στη μοριοδότηση της ψηφοφορίας των συλλόγων διδασκόντων.

   
Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-6949565208
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    21-07-2017


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!