Συνάντηση Διοίκησης Δήμου Παύλου Μελά με τους κατασκευαστές της γέφυρας του Α/Κ Λαγκαδά – Την Τετάρτη 2 Αυγούστου αποδίδεται σε κυκλοφορία η οδός Ωραιοκάστρου στην είσοδο της Νικόπολης


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Συνάντηση Διοίκησης Δήμου Παύλου Μελά με τους κατασκευαστές της γέφυρας του Α/Κ Λαγκαδά – Την Τετάρτη 2 Αυγούστου αποδίδεται σε κυκλοφορία η οδός Ωραιοκάστρου στην είσοδο της Νικόπολης

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, νέα συνάντηση της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά με στελέχη της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στο εργοτάξιο των κατασκευαστών και με θέμα την επιτάχυνση των εργασιών σχετικά με την κατασκευή  της νέας γέφυρας στον κόμβο οδού Λαγκαδά και περιφερειακής στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου, στην είσοδο της περιοχής της Νικόπολης.
Από την "Εγνατία Οδός Α.Ε." υπήρξε δέσμευση προς τους Αντιδημάρχους Τεχνικών έργων Στέφανο Βάρφη, Πολεοδομίας Κώστα Πάντση και προς τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Καθημερινότητας Δημήτρη Λαλέ, ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας του Δεξιού Κλάδου της αρτηρίας, άνωθεν των οδών Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου και την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 αποδίδεται σε κυκλοφορία η οδός Ωραιοκάστρου, στο τμήμα που συνδέει την Νικόπολη με τη Σταυρούπολη.

 Στο στάδιο αυτό η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με την υφιστάμενη διάταξη της φωτεινής σηματοδότησης, καλύπτοντας όλες τις κινήσεις. Η οδός ασφαλτοστρώνεται και διαγραμμίζεται κατάλληλα τόσο για την κυκλοφορία οχημάτων όσο και για την ασφαλή διάβαση πεζών.
Διαπλάτυνση των κλάδων του κόμβου Μακρυγιάννη από αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
Επίσης αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 ολοκληρώνονται οι εργασίες για τη μετατόπιση της σηματοδότησης του κόμβου Μακρυγιάννη, με παράλληλη διαπλάτυνση των κλάδων του κόμβου, προκειμένου να κατασκευαστεί ο αγωγός αποχέτευσης ομβρίων. Στο στάδιο αυτό διατάσσονται εκ νέου οι φωτεινοί σηματοδότες διατηρώντας όλες τις κινήσεις ανά κατεύθυνση με επανυπολογισμό του προγράμματος σηματορύθμισης αυτού, βελτιώνοντας τα γεωμετρικά στοιχεία του κόμβου δίνοντας μεγαλύτερη άνεση στην κυκλοφορία των οχημάτων. Επίσης επανασχεδιάζονται και σημαίνονται κατάλληλα όλες οι διαβάσεις πεζών για την ασφαλή μετακίνηση τους.
Σημειώνεται ότι η "Εγνατία Οδός Α.Ε." και ο Ανάδοχος του Έργου αφού ευχαρίστησαν το κοινό και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της περιοχής καθώς και τη Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά για την κατανόηση, τόνισαν ότι καταβάλουν συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της όχλησης των οδηγών και των κατοίκων της περιοχής, κατασκευάζοντας και αποδίδοντας σταδιακά στην κυκλοφορία ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο για το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης το οποίο θα βελτιώσει την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης, θα αυξηθεί η πραγματική ταχύτητα κυκλοφορίας και θα εξοικονομείται χρόνος διαδρομής.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ ο εργοταξιάρχης Βασίλης Ματσουλίδης και από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ο Διευθυντής Έργου Θανάσης Ματθαίου και οι επιβλέποντας Μηχανικός Ντίνος Παρδάλης .


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!