Ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου η Β΄ Περίοδος για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Κολύμβησης Δήμου Παύλου Μελά στις παραλίες Χαλκιδικής

Ολοκληρώθηκε η Α΄ Περίοδος του Προγράμματος Καλοκαιρινής Κολύμβησης Δήμου Παύλου Μελά στις παραλίες της Χαλκιδικής και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, ξεκίνησε η Β΄ Περίοδος της πολύ σημαντικής δραστηριότητας του Τμήματος Αθλητισμού – Πολιτισμού.
190 παιδιά, υπό την επίβλεψη δύο εκπαιδευμένων στελεχών, ενός επόπτη και 10 Γυμναστών του Δήμου Παύλου Μελά, με σημεία επιβίβασης και αποβίβασης κεντρικά σημεία των Δημοτικών Κοινοτήτων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, μεταφέρονται με μισθωμένα λεωφορεία στην παραλία της Βεργιάς Χαλκδικής και εκεί  όχι μόνο ψυχαγωγούνται με τη συμμετοχή σε θαλάσσια παιχνίδια, αλλά και σε ένα ασφαλές περιβάλλον μαθαίνουν όλα τα μυστικά της κολύμβησης. Και όλα αυτά με ένα συμβολικό τίμημα που αποδίδουν οι Γονείς – Κηδεμόνες για τη συμμετοχή των παιδιών τους. Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου και το Διευθυντή υποστήριξης και ανάπτυξης της καθημερινότητας των κοινωνικών ομάδων Στάθη Αναστασιάδη, επισκέφτηκαν τους μικρούς λουόμενους, συνομίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις καλοκαιρινές διακοπές τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!