Ζητούνται εξηγήσεις από τη ΡΕΚΚ για ποινική εμπλοκή του Δήμου Καλαμαριάς με μισθώματα του ΟΑΣΘ





Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                            E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,     

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ζητούνται εξηγήσεις από τη ΡΕΚΚ  για ποινική εμπλοκή του Δήμου Καλαμαριάς με  μισθώματα του ΟΑΣΘ

Στην έκθεση πεπραγμένων 2016 του ΣΩΜΑΤΟΣ  ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  (σελίδα 18)  παρατίθενται είκοσι τρεις (23) περιπτώσεις κατά τις οποίες διενεργήθηκαν προκαταρκτικές εξετάσεις κατόπιν εισαγγελικής
παραγγελίας, στο πλαίσιο των οποίων διενεργήθηκαν προανακριτικές πράξεις και συμπληρώθηκαν φάκελοι δικογραφιών που διαβιβάστηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς για τις περαιτέρω ενέργειες.
Ανάμεσα σε αυτές (α/α ) αναφέρεται ότι ο Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προανάκρισης σε βάρος του Δήμου Καλαμαριάς  με αποτέλεσμα το σχηματισμό δικογραφίας,  όσον αφορά ενέργειες του δήμου ως προς την είσπραξη μισθωμάτων από τον Ο.Α.Σ.Θ.
Το γεγονός αυτό το πληροφορηθήκαμε τυχαία από τη μελέτη της σχετικής έκθεσης , ούτε  ποτέ μέχρι σήμερα ενημερώθηκε σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο με συνέπεια να διαπιστώσουμε ότι ο Δήμος μας φέρεται να έχει σοβαρή εμπλοκή με τις εισαγγελικές αρχές χωρίς να έχει ενημερωθεί στοιχειωδώς το συλλογικό όργανο του Δήμου.

Η ΡΕΚΚ ζητάει άμεσα πλήρη και αναλυτική ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο για το ιστορικό της υπόθεσης, όσο και σε ποιο σημείο βρίσκεται.
Σχετικά , ο επικεφαλής της ΡΕΚΚ Μανόλης Λαμτζίδης κατάθεσε την με αρ. πρωτ. 24656/3.7.2015 αναφορά απευθυνόμενη στο Δήμαρχο Καλαμαριάς με το  ανάλογο περιεχόμενο.

                                        Καλαμαριά, 4 Ιουλίου 2017

                                        Από το Γραφείο Τύπου 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!