Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Δήμητρα Τάτλη απο το Ωραιόκαστρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου εφήβων - Νεανίδων - Παίδων - Κορασίδων.




Πρωταθλήτρια  Ελλάδος η Δήμητρα Τάτλη απο το Ωραιόκαστρο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων, 7-9/7/2017.
Μάλιστα,  η  Δήμητρα  έκανε το δύο στα  δύο, αφού την Παρασκευή  7/6 νίκησε στην ατομική  χρονομέτρηση και την επόμενη ημέρα νίκησε στην αντοχή, αφήνοντας πίσω τους υπόλοιπους αθλητές, λίγα χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση.
Η Δήμητρα μίλησε στο avatonpress.gr για την μεγάλη της νίκη και δήλωσε τα εξής: “…ξεκίνησα την ποδηλασία πριν 7 χρόνα, αλλά πρωταθλητισμό κάνω μόλις 2-3 χρόνια. Κάνω προπόνηση καθημερινά είτε στο βουνό είτε στο δρόμο. Μέσα σε ένα μήνα μπορεί να έχω κάνει ακόμη και 500 χλμ. Αυτές τις δύο μέρες έκανα 50-60 χλμ για την αντοχή και περίπου 15 για την ατομική χρονομέτρηση….»

Με την νίκη αυτή η Δήμητρα απέκτησε το δικαίωμα της συμμετοχής στο Βαλκανικό  πρωτάθλημα Ποδηλασίας  βουνού  με την εθνική ομάδα, που θα γίνει τον Αύγουστο του 2017, στην Ναύπακτο.        
Η Δήμητρα συνεχίζοντας τόνισε ότι "...αφιερώνω τις νίκες αυτές στους συναθλητές μου και στην ομάδα, τον ΠΑΟΚ, αφού αυτοί με παρακινούν να πατήσω περισσότερο στην προπόνηση. Επίσης τις αφιερώνω στους προπονητές μου, τον  κ Αλέξανδρο Ηλιάδη  και τον κ Στέλιο Μαλούση.   
Θα ήθελα  όμως να ευχαριστήσω την οικογένειά  μου,  για όλα όσα μου προσφέρει τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά. "
Να ευχηθούμε καλη επιτυχία στην Δήμητρα, στο Βαλκανικό, που θα αγωνισθεί την επόμενη εβδομάδα αλλα και σε όποοιο αλλα αγωνα συμμετέχει.
                                                  





πηγή photo:  Photos © Nassos Triantafyllou Photography |
www.nassostriantafyllou.gr/2…/0707-09_panellinio-dromou-enpk


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!