Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου: Δήμαρχε γιατι δεν απευθύνεσαι στις αρμόδιες αρχές για τις κλοπές νερού; Τι γίνεται με την πυροπροστασία;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10-07-2017

Τις προηγούμενες ημέρες αποφύγαμε να τοποθετηθούμε στα όσα είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, γιατί είμασταν περίεργοι να δούμε, πως θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αναφερόμαστε στα όσα κατήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου σχετικά με τις κλοπές νερού από ιδιοκτήτες κατοικιών στις περιοχές της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου και τη Μυγδονία.

Θα περιμέναμε λοιπόν από τον κ. Γαβότση να πράξει το αυτονόητο. Να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να πράξουν, ότι προβλέπει ο νόμος. Διότι είναι βασική αρχή της δημοκρατίας να αντιμετωπίζονται όλοι οι πολίτες με ίσο τρόπο. Και αν ο κ. Γαβότσης, θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις ή οτιδήποτε άλλο, να συνδέσει τους σωλήνες των κλεφτών νερού με το σπίτι του. Και αν έχει τη διάθεση να χαρίσει περί τις 400.000 ευρώ, όσο δηλαδή κοστολόγησε τη ζημιά από τις κλοπές νερού, να τα βάλει από τη τσέπη του. Περιμένουμε λοιπόν τις επόμενες ενέργειες του.

Με ενδιαφέρον επίσης αναμένουμε και τις απαντήσεις του για το έγινε με τα κονδύλια για την πυροπροστασία. Διότι πληροφορούμαστε, πως χρήματα από το συγκεκριμένο κονδύλι, χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά νερού στη Μυγδονία.

Το αποτέλεσμα είναι μέχρι και σήμερα να μην έχουν γίνει τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στον δήμο μας. Προφανώς ο κ. Γαβότσης θεωρεί, ότι μπορεί να παίζει με την ασφάλεια του 1/3 του δασικού πνεύμονα του νομού Θεσσαλονίκης. Ας ελπίσουμε, γιατί πλέον είναι το μόνο που κάνουμε από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, να μην έχουμε χειρότερα.

Δάκης Μανουσάκης- Επικεφαλής  δημοτικής προοδευτικής παράταξης κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου. Τηλ. 6932 613200


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!