Σύσκεψη της ΕΔΥΕΘ και των Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Τετάρτη, 5 Ιούλη 2017, ώρα 19:30 στην Αίθουσα του 7ου ορόφου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται Σύσκεψη της ΕΔΥΕΘ και των Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Εκτίμηση της δράσης μας και σχεδιασμός έως το τέλος του χρόνου».

Η εξελίξεις των τελευταίων χρόνων δημιουργούν μια ολοένα και πιο επικίνδυνη κατάσταση για όλους τους λαούς της περιοχής. Απαιτείται η συσπείρωση κι ενεργοποίηση των εργαζόμενων, της νεολαίας κι όλου του λαού μας, η κοινή του δράση με τους εργαζόμενους και τους γειτονικούς λαούς, για την ανατροπή των επεμβατικών και πολεμικών σχεδίων των ιμπεριαλιστών, για την ανατροπή της τάξης, που γεννά τους πολέμους, την προσφυγιά, τη φτώχεια και τη δυστυχία.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους των Επιτροπών Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη και της ΕΔΥΕΘ να πάρουν μέρος στη Σύσκεψη και να συμβάλουν στη διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος του αντιιμπεριαλιστικού – αντιπολεμικού κινήματος ειρήνης.

 

Θεσσαλονίκη, 3 Ιούλη 2017

Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!