Μύλος στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τον Ορέστη Τσανγκ -«Καραγκιόζη» τον είπε δημ. σύμβουλος [βίντεο]

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να ζητήσει τη στήριξη του Ορέστη Τσανγκ για την ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής παίκτης του Survivor είχε παραστεί μόλις πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου για τον τουρισμό, ενώ στόχος του Γιάννη Μπουτάρη με την επιλογή αυτή είναι η προσέλκυση Κινέζων τουριστών.

Ωστόσο, η παρουσία του αυτή προκάλεσε εντάσεις, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις. Δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε καραγκιόζη τον παίκτη του Survivor και γενικότερα όλους όσοι παίζουν σε τέτοια παιχνίδια.  «Αλλά βέβαια τι να περιμένεις όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά;» συμπλήρωσε ο δημοτικός σύμβουλος.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η δημοτική σύμβουλος από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, η οποία και υπεραμύνθηκε της απόφασης του δημάρχου, τονίζοντας πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι συντοπίτης της από την περιοχή της Τριανδρίας.

Να σβήσει τη φωτιά επιχείρησε και ένας αντιδήμαρχος, ο οποίος ανέφερε για τον Ορέστη Τσανγκ πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο, σπεύδοντας παράλληλα να συμπληρώσει πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχε ο Ορέστης Τσανγκ:


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!