Δημήτρης Μάρδας: «Το κατεστραμμένο Πολιτιστικό Κέντρο της Νεοχωρούδας και προβλήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου»


Αθήνα, 21 Ιουλίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Το κατεστραμμένο Πολιτιστικό Κέντρο της Νεοχωρούδας και προβλήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου»

O κ. Δημήτρης Μάρδας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε χθες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου στα γραφεία της τράπεζας. Θέμα της συζήτησης ήταν η πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το Πολιτιστικό Κέντρο της Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης. Αυτό συνέβη εξαιτίας προσπάθειας κλοπής του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που ήταν τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου. Αν και η Τράπεζα εκπλήρωσε στο έπακρο τις συμβατικές της υποχρεώσεις, οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις δεν οδήγησαν στην επανοικοδόμηση του κτιρίου. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ένα τέτοιο μέγεθος ζημιάς.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Μάρδας ζήτησε τη συνδρομή της Τράπεζας για το κτίσιμο ενός νέου Κέντρου, στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει εγκαινιάσει περί κοινωνικής της ευθύνης. Προηγήθηκαν επίσης δυο διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Α. Γαβότση και τοπικούς παράγοντες.

Πλην του προβλήματος της Νοεχωρούδας, ο κ. Μάρδας ενημερώθηκε και για άλλα σημαντικά προβλήματα της περιοχής. Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της έγκαιρης ολοκλήρωσης των διαδικασιών που αποβλέπουν στη λειτουργία της β΄ τάξης του Λυκείου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Σκάρα στο Μελισσοχώρι. Ο κ. Μάρδας πρότεινε προς τις δημοτικές αρχές, τις διαδικασίες εκείνες που θα ήταν σκόπιμο να ακολουθηθούν, για τη γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών, αμέσως μετά την έκδοση του προβλεπόμενου ΦΕΚ.

​Πολιτικό  Γραφείο 
Δημήτρη Μάρδα 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!