Βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στο Ιόνια, στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα νησιά των βόρειων Κυκλάδων.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα (εκτός των κεντρικών ηπειρωτικών, των Σποράδων και της Εύβοιας).

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα πελάγη 6 και τοπιικά στο βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!