Παράταση για τους δασικούς χάρτες

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) αποφάσισε να δοθεί παράταση στην ανάρτηση των δασικών χαρτών έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2017, η οποία αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία, τόσο για τους κατοίκους της Ελλάδας, όσο και αυτούς του εξωτερικού. Η μέχρι σήμερα ημερομηνία ήταν η 27η Ιουλίου.

Η εν λόγω απόφαση θα εισαχθεί σε τροπολογία του ΥΠΕΝ και θα ενσωματωθεί στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ψηφίζεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως υπογραμμίζει το ΥΠΕΝ, η παράταση σκοπεύει να δώσει επαρκή χρόνο σε όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε να εξαντλήσουν εντός του Αυγούστου και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός που υπάρχει στις αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού. 

Αυτή τη στιγμή, οι ακόλουθοι 20 δήμοι της χώρας (από τους 120 συνολικά που είχαν την υποχρέωση) είναι ακόμη ασυνεπείς στην αποστολή στοιχείων:


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!