Καμπέσας: «Επιλογή μου ο Παναθηναϊκός»

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ μίλησε στους συμπατριώτες του για το έντονο φλερτ του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι δεδομένη η μεταγραφή του στο τριφύλλι.

«Όλοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα προς διευθέτηση, η προοπτική της Ελλάδας, όμως, διατηρεί τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Για να είμαι ειλικρινής εμένα αυτή είναι η επιλογή μου, όμως χρειάζεται να συζητηθούν κάποια πράγματα με την Αταλάντα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως θέλει να πάρει εμπειρίες και να γυρίσει πιο ώριμος στoυς Μπεργκαμάσκι: «Ο στόχος είναι να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έπειτα να επιστρέψω στην Αταλάντα πιο ώριμος. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μείνω στην Ιταλία στη συνέχεια, είτε στην Αταλάντα είτε σε κάποιον άλλο σύλλογο».


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!