KKE για Ηριάννα: Προκλητική η απόφαση του Εφετείου -Υποκρισία στελεχών της κυβέρνησης

Ως «απαράδεκτη, προκλητική και επικίνδυνη για τις λαϊκές ελευθερίες» σχολίασε το ΚΚΕ την «επιμονή των δικαστηρίων για την άδικη και χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο τη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ.» ύστερα από τη χθεσινή απόφαση του πενταμελούς Εφετείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος, «η κυβέρνηση όχι μόνο διατηρεί άθικτο το αυταρχικό-κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων που τυλίγει ανθρώπους σε μια ‘’κόλλα χαρτί’’ και αποτελεί τη βάση τέτοιων απαράδεκτων δικαστικών αποφάσεων αλλά το εμπλουτίζει συνεχώς, στο πλαίσιο και της προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας στις αντιδραστικές ευρωενωσιακές κατευθύνσεις».

Το ΚΚΕ επίσης σημειώνει πως ο Σύριζα μέσω του δημοσιογραφικού του οργάνου «υιοθετεί όλο το αντιδραστικό ιδεολογικό οπλοστάσιο, μέχρι και τη θεωρία των δύο άκρων, ενισχύοντας το γενικότερο κλίμα καταστολής κι αυταρχισμού».

Τέλος καταλήγει ότι «κατά συνέπεια οι αντιδράσεις στελεχών της κυβέρνησης κατά της δικαστικής απόφασης υπηρετούν άλλους σχεδιασμούς, στο φόντο της γενικότερης αντιπαράθεσης γύρω απ’ τη ‘’δικαιοσύνη’’, ενώ περιέχουν κι αρκετή δόση υποκρισίας, όσο δεν ακουμπούν το αυταρχικό νομοθετικό πλαίσιο, όπως για παράδειγμα αυτό της λεγόμενης ‘’αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας’’».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!