«Είπε το ΠΑΣΟΚ στάβλο κι εμένα γαϊδούρι» -Xάος στην Εξεταστική για την Υγεία [βίντεο]

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, στην οποία καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή στάθηκε η επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία έκανε λόγο «για στημένη Εξεταστική με προαποφασισμένα πορίσματα».

«Δεν στεναχωριέμαι για τις προσβολές του κ. Λοβέρδου. Δεν στεναχωριέμαι για προσβολές ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν ως υπουργοί και δεν ανακάλυψαν τίποτα. Φαγώθηκαν λεφτά το έχουν δηλώσει όλοι και δεν είπαν τίποτα. Εγώ θα στείλω μια επιστολή με κοινοποίηση στον "στάβλο" εκείνο λέγοντας ότι ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

Στον κ. Βέττα απάντησε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου:

«Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι. Θέλω να θυμίσω στον κ. συνάδελφο την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έβριζαν μετά βδελυγμίας και τον ΕΟΠΠΥ, την οποία η κυβέρνηση σας προσπαθεί να διατηρήσει. Ο κ. Λοβέρδος το έκανε. Να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν μιλάμε για στάβλους και γαϊδούρια. Αίσχος και ντροπή», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι με γραπτή δήλωση σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «ύστατη πολιτική εξαχρείωση» της Επιτροπής και για «κατασκευασμένους μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!