Αιτήσεις μέχρι τις 1/9/2017 για τη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με δύο (2) ΠΕ Ιατρούς Ειδικότητας Παιδιάτρου, στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος



Την πρόθεση του Δήμου Παύλου Μελά να συνάψει συνολικά δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου με αντικείμενο τη συχνή παρακολούθηση της σωματικής υγείας των βρεφών και των νηπίων που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά, τα οποία έχουν ενταχθεί στη χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017-2018.
Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν: δύο (2) ΠΕ Ιατροί ειδικότητας Παιδιάτρου με διάρκεια σύμβασης από  την υπογραφή της έως 31 Ιουλίου 2018.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
•είτε αυτοπροσώπως,
•είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
•είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 8, Τ.Κ. 56430-Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313302-840, -841, -941.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 και λήγει την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
Ανακοίνωση
Αίτηση
Υπεύθυνη Δήλωση

1ESPA

1Europe EKT GR


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!