Στις 5 Νοεμβρίου οι εκλογές για τον νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Οι υποψήφιοι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό των 2.000 ευρώ και να μαζέψουν 1.000 υπογραφές από τουλάχιστον επτά περιφέρειες της χώρας.

Ο δεύτερος γύρος αν χρειαστεί θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει περίπου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπογραφές θα πρέπει να προσκομιστούν το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν πως αποδέχονται τους όρους της επιτροπής και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα συμμετάσχουν στις διαδικασίες του ιδρυτικού συνεδρίου.

Στη συνεδρίαση επί τάπητος τέθηκε και το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, η οποία συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση πως θα διασφαλιστεί το αδιάβλητό της. Γι’ αυτό το θέμα θα υπάρξει συνεδρίαση επιτροπής τεχνικών από όλες τις πλευρές, την Πέμπτη, όπου και θα εξεταστούν οι λεπτομέρειες.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!