Πρόβλημα με την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά;

Πρόβλημα με την ανταλλαγή του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά και των 83 διαμερισμάτων προέκυψε απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.
Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της "Μακεδονίας" , ο υπεύθυνος συντονιστής της Αποκεντρωμένης κ Γιάννης Σάββας αρνήθηκε να εγκρίνει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παύλου Μελά, με τις οποίες έγινε ανταλλαγή 83 δημοτικών διαμερισμάτων για την παραχώρηση χρήσης του πρώην στρατοπέδου για 99 χρόνια.
Αντί αυτού έθεσε κάποια ερωτήματα προς το υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας διευκρινήσεις  αλλά και απο τον Δήμο Παύλου Μελά.. Συγκεκριμένα, αναφέρει οτι η σύμβαση δεν έχει τα στοιχεία της ανταλλαγήςκαι οτι υπάρχει κώλυμα στην παραχώρηση των  διαμερισμάτων.
Απο την άλλη πλευρά ο δήμαρχος Παύλου Μελά κ Δ. Δεμουρτζίδης ανέφερε οτι υπάρχει η πολιτική βούληση απο την κυβέρνηση να παραχωρηθεί το στρατόπεδο στον δήμο Παύλου Μελά και οτι τόσο ο δήμος όσο και το υπουργείο θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτει η Αποκεντρωμένη.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!