Συνάντηση Φώφης Γεννηματά - Γιώργου Καμίνη

Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Καμίνη. Ο δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος επισκέφθηκε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα, στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη, την ευχαρίστησε για τις μεγάλες υπερβάσεις στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μετά τη συνάντηση οι δύο προέβησαν σε δηλώσεις, ξεχωριστά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης. «Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Ο Γιώργος Καμίνης, από την πλευρά του, επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!