Ν.Δ.: Ο κ. Γαβρόγλου παίζει με τα νεύρα μαθητών για να ξεφύγει από το προσωπικό του αδιέξοδο

Για νέο ρεσιτάλ υποκρισίας και ανευθυνότητας κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών με αφορμή δήλωσή του ότι σε πέντε χρόνια το σημερινό καθεστώς εισαγωγικών εξετάσεων θα είναι παρελθόν.

Όπως είχε πει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας, για μια αρχική περίοδο τριών χρόνων πρέπει να υπάρχει ένα μικτό σύστημα εξετάσεων - «ένα ποσοστό το απολυτήριο, ένα ποσοστό τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα» εξήγησε, για να προσθέσει πως «είναι απολύτως ρεαλιστικό σε πέντε χρόνια το σημερινό σύστημα εξετάσεων να αποτελεί παρελθόν».

Η Ν.Δ. τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να ξεπεράσει «τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε το “σκανδαλάκι”, όπως ο ίδιος λέει, με την εξαγορά της θητείας του από τη χούντα. Αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να βάλει σε λοταρία την ανάδειξη σημαιοφόρων».

«Ανακοινώνει πως θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις την μια σε τρία χρόνια και την άλλη σε πέντε. Τότε, δηλαδή, που θα είναι στην Αντιπολίτευση» σχολιάζει και προσθέτει ότι «με κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να ξεφύγει από το προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται».
   

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!