Φ. Γεννηματά: Θετική η ανταπόκριση του Γ. Καμίνη στο κάλεσμά μας

«Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά την ημίωρη συνάντηση που είχε τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όπως σημείωσε η κ. Γεννηματά, η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς.

«Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις» κατέληξε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων από την πλευρά του ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για τις μεγάλες υπερβάσεις, όπως είπε, στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στις δικές του δηλώσεις, ο κ. Καμίνης επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εν των μεταξύ διαψεύδονται από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μεταξύ τους συμφωνία διάλυσης των κομμάτων που απαρτίζουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξης πριν την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα.

Από το Ποτάμι τονίζουν: «Η ίδρυση ενός νέου φορέα στο Κέντρο είναι ο μεγάλος στόχος. Το τι θα κάνουν τα κόμματα θα το κρίνουν τα όργανά τους. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για διάλυση γιατί υπάρχουν μια σειρά από υποχρεώσεις και νομικές δεσμεύσεις. Οι λεπτομέρειες για το πώς θα πάμε στον νέο φορέα είναι κάτι που κουβεντιάζεται αυτή τη στιγμή».

Επίσης σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι είναι εκτός πραγματικότητας τα όσα αναφέρονται σε ιστοσελίδα για σχετική συμφωνία της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!