Συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας


Ο 42χρονος συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας ο οποίος πριν από λίγο επιτέθηκε με μαχαίρι στον Δήμαρχο της πόλης συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ελευσίνας, εντός του οποίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι απο έναν άνδρα.
Ο Δήμαρχος μαχαιρώθηκε στο πόδι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.
Αμέσως μεταφέρθηκε απο δημοτικούς υπαλλήλους και άλλους παριστάμενους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του.
Αμέσως μετά απο την επίθεση, ο δράστης εγκατέλειψε τον χώρο του Δημαρχείου και αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή.
Περίπου 20 λεπτά αργότερα, ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας εντοπίστηκε σε καφετέρια, σε μικρή απόσταση απο το Δημαρχείο και συνελήφθη.

Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!