ΜΠΣ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ»: Mεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι 4ήμερες εκδηλώσεις

Mεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι 4ήμερες εκδηλώσεις του ΜΠΣ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» στις 3-4-5-6 Αυγούστου 2017.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 21.00 στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου παιδιά και μεγάλοι διασκέδασαν με το «ΤΣΙΡΚΟΛΙΝΟ». Ξυλοπόδαρος, κλόουν, face painter και ταχυδακτυλουργός έκαναν τους μικρούς μας φίλους να χορέψουν, να γελάσουν και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ. Επίσης έγινε βράβευση του εφηβικού τμήματος χειροτεχνίας από την υπεύθυνη και δασκάλα της χειροτεχνίας Ελπίδας Γρηγοριάδου στους μαθητές Νικόδημο Μαρμαρίδη, Βασίλη Κουτρουδίτση, Παναγιώτη Λαζαρίδη, Ευδοξία Μουρατίδου και Ελένη Χρυσοχόου.   Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 και ώρα 17.30 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων προς τιμή του «Αναστάσιου Μαρμαρίδη» με αθλοθέτηση κυπέλου.
Ευχαριστούμε όλους έναν έναν χωριστά όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν να γίνει αυτός ο αγώνας. Νικητές του αγώνα στέφθηκαν οι παλαίμαχοι με το σκορ να είναι υπέρ τους στα πέναλντι με 5-3. Στη συνέχεια έγιναν οι αθλοπαιδίες όπου συμμετείχαν πολλά παιδιά και ενήλικες οι οποίοι έπαιξαν, διασκέδασαν, γέλασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Οι νικητές των αγωνισμάτων αλλά και όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στα αγωνίσματα πήραν μετάλλια. Η εκδήλωση διεξάχθηκε στο γήπεδο Μεσαίου.
Το Σάββατο 5 Αυγούστου παραμονή της γιορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έγινε ο εσπερινός στην παλιά Εκκλησιά της Μεταμόρφωσης όπου ο κόσμος με συγκίνηση και ευλάβεια παρακολούθησε το τελετουργικό και μετέπειτα έγινε η περιφορά της εικόνας στο χωριό. Στη συνέχεια στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεσαίου πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία η λαϊκό-ποντιακή βραδιά όπου συμμετείχαν λύρα Θωμάς Μπαϊρακτάρης, τραγούδι Γιάννης Δασκουλίδης, λύρα και τραγούδι Δημήτρης Χριστοφορίδης, λαϊκό τραγούδι Ειρήνη Σπάρταλη, μπουζούκι Βασίλης Γιαλετσής, κρουστά Γεώργιος Μαυρίδης, πλήκτρα Μιχάλης Σαλπικτής. Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά το πρωί.
Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί έγινε θεία λειτουργία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και το βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη χορευτική εκδήλωση του συλλόγου όπου συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα όπως του μικρού χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλέξανδρος» Κορδελιού Ευόσμου ΑΡΓΩ, του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος» και του μεγάλου χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ και από τα δύο συγκροτήματα του συλλόγου μας με χορούς από τον πόντο. Σε όλα τα χορευτικά δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στην εκδήλωση μας
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους  ο αντιδήμαρχος Ενότητας Καλλιθέας Χρήστος Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιος Α.Λαζαρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Δημήτριος Μαρδάς, αντιδήμαρχος υπέυθυνος καθαριότητας Κυριάκος Ιωσιφίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Δίγκαλης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας Νικόλαος Γιαιλατζόγλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελλισοχωρίου Αθανάσιος Γκάτσής και ο πρών πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Αμανατίδης.
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Μεσαίου ευχαριστεί τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τις καρέκλες και τα τραπέζια . Επίσης, ευχαριστεί για την οικονομική τους ενίσχυση και χορηγίες το souper market Χρυσοχόου, την εκκλησία του χωριού μας, , το κρεοπωλείο Λάζαρος Μαρμαρίδης στο Μεσαίο, Chic Strom Κελεσίδης και Σια Ο.Ε. , τον Φώτη Λεωντιάδη, τα Welcome Stores Μαρμαρίδης  και όλο τον κόσμο που πρόσφερε χρήματα για την προμήθευση διαφόρων ειδών και προϊόντων για τις εκδηλώσεις από το souper market Χρυσοχόου Χρήστο στο Μεσαίο. Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα παιδιά του χορευτικού που βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών όπως επίσης τον Σταύρο Μαρμαρίδη, τον Λάζαρο Φωτιάδη,  τον Νικόλαο Γρηγοριάδη, την Σαρλίδου Άννα, την Στεφανίδου Κυριακή, την Λιθοξοπούλου Μαρία, την Ουρανία Λαζαρίδου και τον Γρηγοριάδη Δημήτριο για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ευχαριστεί ακόμη όλο τον κόσμο που μας τίμησε και μας στήριξε .Σας θέλουμε κοντά μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!!
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!