Ασπα Τσίνα για Nomads: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα ότι ήρθα σε επαφή με την παραγωγή του ριάλιτι

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Άσπας Τσίνα στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν να παίρνει μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 «Nomads».

Η πρώην παίκτρια του Fame Story με ανάρτησή της στο Twitter ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την παραγωγή του ριάλιτι, και απαίτησε να ανακληθούν τα σχετικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα έγραψε:

Σχετικά με τα ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε διάφορα sites και αναφέρονται σε δήθεν επαφές μου με την παραγωγή του ριάλιτι Nomads του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζω: Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού η οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο.
Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και όσοι τα παράγουν και τα αναπαράγουν γνωρίζουν πολύ καλά το ΨΕΥΔΟΣ τους. Κάποια δε από αυτά τα δημοσιεύματα είναι και εξυβριστικά στο βαθμό που με παρουσιάζουν συμπεριφορικά όπως με παρουσιάζουν…
Περιττό να πω ότι οι συντάκτες τους έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς προφανώς δεν διαθέτουν την παραμικρή γνώση αυτής!
Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και ελπίζω να βγουν και να ανακαλέσουν το συντομότερο».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!