Καναδός έγινε viral γιατί έσβησε φωτιά με το... σκάφος του -Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί του [βίντεο]


Μία πανέξυπνη ιδέα είχε ένας Καναδός, ο οποίος έσβησε την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην ακτή του ποταμού Σάουθ Θομπσον με το ... σκάφος του.

Συγκεκριμένα, ο Κόιν Γουάτσον και η αρραβωνιαστικιά του είχαν κάνει μία στάση με το σκάφος τους στον ποταμό, ώσπου ξαφνικά παρατήρησαν πως λίγο παραπέρα είχε πιάσει φωτιά.

Οι ίδιοι κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική, αλλά η φωτιά άρχιζε να εξαπλώνεται με αποτέλεσμα να  είναι πλέον πεπεισμένοι πως πρέπει κάπως να λάβουν δράση.
Χρησιμοποιώντας την ευρηματικότητα τους και τη δεξιοτεχνία τους το ζευγάρι αποφάσισε να σβήσει την φωτιά με το νερό που πεταγόταν από το πίσω μέρος του σκάφους όταν εκείνο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Κάνοντας τρεις γύρους με το ιστιοφόρο, ο Κόιν κατάφερε να σβήσει το μεγαλύτερο μέρος της φωτιάς, ενώ στην συνέχεια πέρασε από το σημείο και ελικόπτερο για να σβήσει ότι είχε απομείνει.
Το ζευγάρι πάντως έγινε θέμα στα διεθνή μέσα τόσο για την γρηγοράδα όσο κυρίως για την εξυπνάδα τους.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!