Κάθειρξη 17 ετών σε δάσκαλο για αποπλάνηση μαθητών

Για αποπλάνηση έξι μαθητών καταδικάστηκε σήμερα (Τετάρτη) στη Θεσσαλονίκη ένας 50χρονος δάσκαλος. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως το 2014 σε περιοχή των Σερρών, όπου ο 50χρονος ήταν υποδιευθυντής σε δημοτικό σχολείο.

Ο κατηγορούμενος είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως με κάθειρξη 33 ετών κατά συγχώνευση. Σήμερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου στον κατηγορούμενο, καταδικάζοντάς τον σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών. 

Ο 50χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του κατά τη διάρκεια της απολογίας του και είχε ισχυριστεί ότι παρεξηγήθηκε η συμπεριφορά του. Μάλιστα, απευθυνόμενος σε δικαστές και ενόρκους δήλωσε ότι είναι αθώος και τους κάλεσε να μην τον «σταυρώσουν».

Ωστόσο, το δικαστήριο των έκρινε ένοχο και ο δάσκαλος οδηγήθηκε εκ νέου στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

 

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!