Φλαμπουράρης: Οι κάνουλες θα ανοίξουν τον Αύγουστο του '18 που θα βγούμε από το μνημόνιο

«Τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το Μνημόνιο», υποστήριξε ο Αλέκος Φλαμπουράρης στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΙ, σημειώνοντας μάλιστα πως «τότε θα ανοίξουν οι κάνουλες».

Αναφερόμενος στο «πακέτο Γιούνκερ», είπε, πως, «για να αξιοποιηθεί θέλει δύο πράγματα (...) Είναι δάνειο και έχει μία τρομακτική διαδικασία. Πρέπει να καταθέσεις business plan και χρειάζεται για να εγκριθεί θέλει τα έσοδα - έξοδα να είναι θετικά, να έχει συν για να μπορεί να αποπληρωθεί το δάνειο».

«Δεν γίνονται σε ένα χρόνο αυτά τα πράγματα. Είμαστε κυβέρνηση δύο χρόνια», σχολίασε.

Για το θέμα της φοροδιαφυγής ο υπουργός Επικρατείας τόνισε, πως, «πολλαπλασιάζουμε τους ανθρώπους που κάνουν έλεγχο. Δεν γινόντουσαν έλεγχοι. Αν γινόντουσαν έλεγχοι δεν θα υπήρχαν άνθρωποι που χρωστούν από 300 εκατ. έως 1 δίσ.».

Για το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ο κ. Φλαμπουράρης σχολίασε πως «Καμία πρώτη κατοικία δεν έχει φύγει από τον ιδιοκτήτη της. Σε αυτό έχουν συμβολή και οι τράπεζες. Όσοι γράφουν τέτοια πράγματα κάνουν λάθος. Πρώτη κατοικία σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει βγει (σ.σ. στο σφυρί)».

Παράλληλα τόνισε πως «η κυβέρνηση επιδιώκει δίκαιη ανάπτυξη» και πρόσθεσε, πως «τα θετικά αποτελέσματα της ανάπτυξης θα μοιραστούν με δίκαιο τρόπο σε όλους».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!