Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου: 5 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του δήμου Ωραιοκάστρου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 http://kianpo-wraiokastrou.blogspot.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

04-9-2017Πριν από πέντε χρόνια ξεκινήσαμε ως κίνηση ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου. Σήμερα συνεχίζουμε ως δημοτική προοδευτική παράταξη κίνηση ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου.
Πέρα από την αλλαγή του ονόματος εξακολουθούμε με συνέπεια να υπηρετούμε αυτό που από είχαμε θέσει ως αρχική προτεραιότητα. Το καλό του δήμου μας, χωρίς συμβιβασμούς και χάρες.
Δεν ήταν μία εύκολη πενταετία. Αρχικά θεωρήσαμε, ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση του κ. Σαραμάντου. Στηρίξαμε την υποψηφιότητα του κ. Γαβότση γρήγορα όμως διαπιστώσαμε πόσο λάθος ήταν η επιλογή μας. Η αποχώρηση μας ήταν άμεση, αφού ποτέ δεν λειτουργήσαμε με τη λογική να παραμείνουμε στη διοίκηση. Γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτό που μετράει.
Ο δήμος μας σήμερα δυστυχώς κάνει βήματα προς τα πίσω. Οι διχαστικές λογικές, η απουσία σχεδίου και μια πρωτόγνωρη, για δημοτική αρχή απραξία, βυθίζει τον τόπο μας στην απαξίωση. Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς, πως το μόνο σχέδιο που υπάρχει για το δήμο Ωραιοκάστρου, είναι αυτό της διάλυσης του. Διαφορετικά δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τα όσα απίθανα συμβαίνουν.
Σήμερα και πάλι από τη θέση της αντιπολίτευσης προσπαθούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας. Με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε.  

Δάκης Μανουσάκης επικεφαλής δημοτικής προοδευτικής παράταξης κίνηση ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου. 


Σχόλιο avatonpress.gr: Πιστεύουμε ότι η παρουσία της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου πριν 5 χρόνια αποτελεί ένα συν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου Ωραιοκάστρου. Η ενασχόληση με την καθημερινότητα και τα προβλήματα των πολιτών ένα ακόμη συν. Θα πρέπει όμως η παρουσία της να είναι περισσότερο δυναμική και οι παρεμβάσεις περισσότερο συχνές. Να γίνει περισσότερο αισθητή στους πολίτες ώστε να την στηρίξουν ακόμη πιο πολύ... Χρόνια Πολλά και πάντα ενεργοί πολίτες!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!