Ο Τσίπρας πάει σήμερα στην Apivita

 

Μετά τις επισκέψεις του στη βιομηχανία "Παπαστράτος ΑΒΕΣ" στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Impact hub Athens, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει με μια ακόμη επίσκεψη σε επιχείρηση.

 

Κάπως έτσι, σήμερα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Apivita στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η επίσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί.

 

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό πως ο ισπανικός όμιλος Puig εξαγόρασε την Apivita.Ο ισπανικός όμιλος με έδρα την Βαρκελώνη απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο από τους βασικούς μετόχους της εταιρείας, το ζεύγος Νίκης και Νίκου Κουτσιανά έναντι 40 εκατ. ευρώ. Το ζεύγος διατηρεί ποσοστό και παρουσία στην εταιρεία, ενώ ο κ. Κουτσιανάς παραμένει πρόεδρός της.

 

Σημειώνεται ότι η Apivita ιδρύθηκε το 1972 από τον Νίκο και Νίκη Κουτσιανά στην Αθήνα και από τότε έχει αναπτύξει μια σειρά από φυσικά καλλυντικά με βάση την πρόπολη, το μέλι και τα παράγωγά της και τα φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια.

 

Την περασμένη Τρίτη, 29/08 ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τη βιομηχανία «Παπαστράτος ΑΒΕΣ», στον Ασπρόπυργο και έκανε  λόγο για ανατροπή του προηγούμενου μοντέλου του «εργασιακού μεσαίωνα» μέσω της διασφάλισης των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, παράλληλα με τη διαμόρφωση περιβάλλοντος στη χώρα φιλικού προς την υγιή επιχειρηματικότητα.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!