Εγκαίνια Be my Guest 29/09, ΘεσσαλονίκηΜε τίτλο BE my GUEST το VZ studio  παρουσιάζει την πρώτη δράση του με έργα των καλλιτεχνών: Αγγελικής Δουβέρη, Κυριακής Μαυρογεώργη και Μαρίας Οικονομοπούλου.
 
"Η Θεσσαλονίκη ήταν για μένα και παραμένει μια αναφορά εμπειριών και συναισθημάτων, η πόλη των φίλων μου. Εμμένοντας στην πρόκληση μιας προσωπικής εικαστικής ταυτότητας την έκανα τόπο μου.
Η μετακόμιση του εργαστηρίου μου σε ισόγειο χώρο στην οδό Ηρώδου Αττικού στη Θεσσαλονίκη, συνέβαλε στην ιδέα της οργάνωσης και φιλοξενίας εικαστικών δράσεων κυρίως έργων σε εξέλιξη. Το εργαστήριο μου και με τη νέα του ιδιότητα, ήθελα  να αποκτήσει όνομα. Σκέφτηκα τα αρχικά του ονόματός μου και αυτόματα ανακάλεσα πως η  πρώτη έκθεση που είδα στην πόλη ήταν στην γκαλερί ΖΜ, τα σχέδια του αρχιτέκτονα Ασημάκη Φούσκα για το Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο, όπου είχα φοιτήσει ως παιδί.  Πήρα την απόφαση, το ονόμασα Vita Zita studio."
 
Βασίλης Ζωγράφος
Σεπτέμβριος 2017
 
Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017ώρα 20:30
Διάρκεια Έκθεσης:  Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 19:00 έως 24:00.   
 
VZ studio: Ηρώδου Αττικού 3, Άνω Λαδάδικα, Τ.Κ 54625 Θεσσαλονίκη
          τηλ.: 2310 553893, email: vitazitastudio@gmail.com
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!