Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που δεν μπορείς να κάνεις block στο Facebook! (pics)

Πόσες φορές ενώ κάνεις τσεκάρεις το timeline σου στο Facebook, έχεις διαπιστώσει την ύπαρξη κάποιων ενοχλητικών που θέλεις να τους μπλοκάρεις; Η λογική λέει οτι αυτό θα σου έχει συμβεί αρκετές φορές.

Αν όμως έχεις κάνεις το λάθος και έχεις φίλο τον Mark Zuckerberg ή την γυναίκα του Priscilla Chan και σε ενοχλούν αυτά που ανεβάζουν, τότε δυστυχώς υπάρχουν δυσάρεστα νέα για εσένα.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να τους κάνει block. Όσο και αν προσπαθήσουν οι 95.807.541 φίλοι του, ουδείς μπορεί να τον μπλοκάρει.

Κάτι που φυσικά έχει σηκώσει πολύ συζήτηση στα social media, με τους περισσότερους να τονίζουν πως ο ιδρυτής του Facebook, έχει φτιάξει έτσι τον λογαριασμό του, προκειμένου να μην μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Η αλήθεια βέβαια, σύμφωνα με ένα εκπρόσωπο του εταιρίας, είναι κάπως διαφορετική.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στον Gurdian, αυτό συμβαίνει επειδή έχει τόσους πολλούς φίλους και επειδή έχει δεχθεί τόσα πολλά block που το σύστημα θεωρεί πως έχουν γίνει λανθασμένα.

Το ίδιο όμως συμβαίνει οτι και με την σύζυγό του Priscilla Chan, δίνοντας περισσότερα τροφή στα σενάρια.
Αποτέλεσμα εικόνας για Priscilla Chan
Όπως και να έχει όμως, είτε είναι τεχνικό πρόβλημα, είτε εσκεμμένη τροποποίηση, η ουσία είναι οτι τον Mark Zuckerberg δεν τον μπλοκάρεις ποτέ. Τον Mark Zuckerberg


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!