Με «βαρύ» πρόγραμμα η σύσκεψη για τα τροχαία στην Κρήτη

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και ακόμα δύο στελεχών της ΝΔ αλλά και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, που επίσης πρόσκειται στη ΝΔ, θα ξεκινήσει η σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος της ΝΔ για τα τροχαία στην Κρήτη. 

Η σύσκεψη για την οδική συμπεριφορά στην Κρήτη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 16:30, στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με μια σύντομη εισαγωγή του προέδρου της ΝΔ, θα ακολουθήσει η παρουσίαση του σχεδίου «Προσέχω» από τον δημοσιογράφο ειδικευμένο στα θέματα του αυτοκινήτου Τάκη Πουρναράκη και την πρόεδρο του «Ιδρύματος Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια» Χριστίνα Σταθάκη ενώ μετά θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης, για τις επιπτώσεις του αλκοόλ στον ανθρώπινο οργανισμό.

Θα συζητηθούν επίσης οι οδικές υποδομές, με έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Για το θέμα αυτό θα μιλήσουν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός και εκπρόσωπος του ΟΑΚ, με επίκεντρο την υφιστάμενη κατάσταση στον ΒΟΑΚ και τους τρόπους χρηματοδότησής του.

Ειδικότερα η σύσκεψη θα έχει αντικείμενο:

Στη συνέχεια, θα γίνει συζήτηση με φορείς της Κρήτης για την οδική ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά των οδηγών στους δρόμους του νησιού μας, όπου θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, το Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ Ηρακλείου, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Πολυτεχνική Σχολή Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, το Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ηρακλείου και πολλοί άλλοι.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για κομματική εκδήλωση και φυσικά η σύσκεψη θα είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και για τα μέσα ενημέρωσης.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!