Ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσόγονος

Στην Κουμουνδούρου τηρούν στάση αναμονής για τις ανακοινώσεις του ευρωβουλευτή, ενώ ουδείς στο κυβερνών κόμμα έχει επισήμως γίνει κοινωνός των προθέσεών του. Άλλωστε, ο Κώστας Χρυσόγονος έχει εδώ και καιρό κόψει κάθε επαφή και επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου να χαρακτηρίζουν τις αυριανές φημολογούμενες ανακοινώσεις ως “χρονικό μιας προαναγγελθείσης αποχώρησης”.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε συνέντευξη Τύπου της Σοσιαλιστικής Τάσης, τα πλέον προβεβλημένα στελέχη δεν αναμένεται να ακολουθήσουν τον κ. Χρυσόγονο, αφού στους κόλπους της εν λόγω συλλογικότητας επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, διχασμός. Πέραν του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που προφανώς δεν φεύγει ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου παραμένουν η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, αλλά και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και πρώην υπουργός, Αντώνης Κοτσακάς.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!