Παυλόπουλος: Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να έχουν τον σεβασμό όλων μας

Τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς το Πυροσβεστικό Σώμα «τόσο για όλους εκείνους που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, όσο και για κάθε στέλεχος του Π.Σ. που δίνει καθημερινά ηρωικό αγώνα» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον αδικοχαμένο εθελοντή, ανθυποσμηναγό Βασίλη Φιλίππου.


Ο εθελοντής πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στις 25 Αυγούστου του 2007, στην προσπάθειά του να σβήσει την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τότε στο Πάνειο Όρος, ανάμεσα στα Καλύβια Θορικού και την Κερατέα.


«Και μόνον ο αγώνας των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος κατά το φετινό καλοκαίρι και η σύγκριση των επιδόσεών τους με τους συναδέλφους τους άλλων χωρών κυρίως του ευρωπαϊκού Νότου, αρκεί για να καταδείξει ότι πρέπει να έχουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων μας» τόνισε.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!