«Μουσικές μετακινήσεις» την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμαριά

Καλαμαριά    07 – 09-  2017       

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       «Μουσικές μετακινήσεις» την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμαριά


Μια βραδιά γεμάτη με μελωδίες  και τραγούδια από τη Μεσόγειο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολίτες που θα την παρακολουθήσουν,  την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017  στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.
Η Νέα Χορωδία Δήμου Καλαμαριάς συμπράττει επί σκηνής, με τα μουσικά σύνολα «Εν Χορώ»,  την Καμεράτα Αριστοτέλης και την Μπάντα Thessalinians - Greek Gospel με σολίστ τη μεσόφωνο Αγγελική Καθαρίου και τον  τενόρο Αλκαίο Παναγή.  Στη διάρκεια της συναυλίας θα παρουσιαστούν  διαφορετικές μουσικές  από πολλά μέρη του κόσμου με επίκεντρο τη Μεσόγειο και τις ποικίλες  ιδιαιτερότητες πληθυσμών που βρίσκονται σε κίνηση. Την συναυλία θα διευθύνει ο Κωστής Παπάζογλου.
Στόχος της εκδήλωσης με τίτλο «Μουσικές Μετακινήσεις» είναι να αναδείξει την ταύτιση που υπάρχει ανάμεσα στη μετακίνηση του νερού (συστατικό της ζωής) και στις μετακινήσεις των μουσικών και των πολιτισμών στο χώρο και το χρόνο.  Προτείνεται πάντα σε Δήμους που έχουν θαλάσσιο μέτωπο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!