Σε φουλ ρυθμούς για τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανεβάζει ρυθμούς η ΝΔ εν όψει της παρουσίας του κόμματος και του αρχηγού της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η Πειραιώς δίνει μεγάλο βάρος στη φετινή Έκθεση καθώς προεξοφλεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα επιχειρήσει να μεταδώσει από τη Θεσσαλονίκη ένα πανηγυρικό κλίμα περί ανάκαμψης της οικονομίας.

Το γαλάζιο επιτελείο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιμάζονται εδώ και καιρό εντατικά προκειμένου να παρουσιάσουν τις θετικές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σημερινή επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προγραμματισμένο να έχει ουσιαστικές συζητήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης, με επιστήμονες καθώς και με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας της πόλης.

Επιδίωξη του προέδρου της ΝΔ είναι να ακούσει τις προτάσεις των φορέων ώστε να μπορέσει να τις ενσωματώσει στο γαλάζιο πρόγραμμα αλλά και σ' αυτά που θα πει στην ομιλία του στο Βελλίδειο στις 16 Σεπτεβρίου, όταν και θα βρεθεί και πάλι απέναντι στους φορείς της πόλης.

Άλλωστε, πεποίθηση της Πειραιώς είναι ότι οι τομείς της αγοράς και της παραγωγής αποτελούν πεδία που η ΝΔ τα γνωρίζει καλά και γι’ αυτό θεωρούν επιβεβλημένο να υπάρχει καλή συνεργασία και επικοινωνία με τους εκπροσώπους τους.


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!