Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες όπου θα μιλήσει για τη νέα Ευρώπη που θέλει το Ποτάμι σε εκδήλωση με τίτλο: «Η θέση της Ελλάδας στο μέλλον της Ευρώπης». Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ASP 3E2), οργανώνει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος και η oμάδα «Μεταρρυθμίσεις και Ανάπτυξη στην Ελλάδα». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παναγιώτης Λιαργκόβας. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής στις Βρυξέλλες, Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Νωρίτερα, στις 12.00 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συνάντηση με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, στο γραφείο του τελευταίου, στο κτίριο Berlaymont.

Στις 14.30 θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, τον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη Ούντο Μπούλμαν στο γραφείο του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στις 16.30  ο Σταύρος Θεοδωράκης θα δει τον πρόεδρο του S&D κ. Τζιάνι Πιτέλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!