Η Εθνική κόντρα στη Σλοβενία. Έχει την ευκαιρία να φέρει τα… πάνω-κάτω

Μπορεί η Εθνική ομάδα να ηττήθηκε χθες από την Γαλλία για την δεύτερη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ, ωστόσο ουσιαστικά δεν χάθηκε τίποτα.

Έτσι σε μερικές ώρες η ομάδα του Κώστα Μίσσα θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία (16.30) και έχει την ευκαιρία να φέρει τα… πάνω-κάτω στον όμιλο με μία νίκη.

Κι αυτό γιατί αν – όπως αναμένεται – η Γαλλία κερδίσει την Φινλανδία, τότε στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στη πρώτη τετράδα (!) ανάμεσα σε Γάλλία, Ελλάδα, Σλοβενία και τον νικητή του τρίτου αγώνα του ομίλου ανάμεσα στην Φινλανδία και την Πολωνία.

Για να έρθει βέβαια αυτή η νίκη θα πρέπει η Ελλάδα να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένη από ότι στον αγώνα με τους Γάλλους. Οι Σλοβένοι έχουν δείξει ήδη εξάλλου στα δύο πρώτα παιχνίδια τους, κόντρα σε Πολωνία και Φινλανδία, ότι είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ και της αρέσει να τρέχει.

 

eleftherostypos


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!