Γυναίκα πήγε για μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και βγήκε από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βέλγος φωτογράφος Max Gyselinck και δείχνει τα πόδια μίας γυναίκας που μόλις είχε βγει από τη θάλασσα να είναι καλυμμένα με πίσσα.

 

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο status του, η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες, Τετάρτη, σε παραλία του δήμου Παλαιού Φαλήρου.

 

Φωτογραφία που αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη της έκτασης της μόλυνσης που έχει προκαλέσει η πετρελαιοκηλίδα καθώς επίσης και της επιμονής του κόσμου να αψηφά τις προειδοποιήσεις του υπουργείου Υγείας και των περιβαλλοντολογικών οργανώσεων και να συνεχίζει να κάνει μπάνιο στις ακατάλληλες παραλίες της Αττικής.

 

 

Συνεχίζονται οι εργασίες απορρύπανσης

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση για τις εργασίες απορρύπανσης και αναφορικά με το Παλαιό Φάληρο όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία, η ενημέρωση έχει ως εξής: «Στη θαλάσσια περιοχή Παλαιού Φαλήρου η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένη. Παραμένουν τα πλωτά φράγματα που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή και επιχειρεί συνεργείο της αναδόχου εταιρείας, ενώ ποντίστηκε νέο πλωτό φράγμα στην παραλία "ΕΔΕΜ"».


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!